Školica sporta Čigra | O nama
9619
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9619,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

O Školici sporta Čigra

Školica sporta Čigra je osnovana 2015. godine u Zrenjaninu sa ciljem da pozitivno deluje na motorički, mentalni i biološki razvoj, kao i na pravilno držanje tela dece predškolskog i mlađeškolskog uzrasta, takođe im pruža mogućnost da isprobaju nove stvari, izgrade samopouzdanje, učine mnogo za svoje zdravlje i zadovoljno se vrate kući sa osmehom na licu.

Fizička aktivnost je mnogo bitna za decu svih uzrasta. Redovno učešće u organizovanim treninzima je dobar način za povećanje fizičke aktivnosti kod dece. Međutim sve aktivnosti moraju biti razvojno prilagođene detetu, kako ne bi došlo do nezadovoljstva i ranog napuštanja sporta.

Program je osmišljen da bude edukativnog karaktera, da predstavi najmlađoj populaciji svu lepotu sporta, promovišući zdrav život i zdrave navike. Sa decom rade mladi visokoobrazovani profesori sporta i fizičkog vaspitanja.

Raznim interesantnim i zabavnim vežbama, deca u Školici sporta Čigra razvijaju koordinaciju, ravnotežu, gipkost, snagu, više veruju u svoje mogućnosti, bolje rešavaju motoričke probleme, postaju čvršća, otvorenija i komunikativnija. Sve to značajno utiče na njihovo celokupno motoričko ponašanje i formiranje bolje strukture ličnosti deteta, a kasnije i odraslog čoveka.

Upoznajte naš tim

Jovana Ilić

Master profesor fizičkog vaspitanja i sporta; koordinator programa i trener

Tamara Simić

Master profesor fizičkog vaspitanja i sporta; koordinator programa i trener

Željko Ivanović

Master profesor fizičkog vaspitanja i sporta; trener

Jovana Petrov

Trener

Aleksandar Vujinović

Trener